CosX

CONTACT

Wat kunnen we voor je doen?

 
 
 
 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe kom je aan een Private Label?


Stap 1 - Inleiding


In een eerste gesprek leggen we je meer in detail uit over de verschillende stadia van het creëren van je eigen huidverzorgingslijn.

We laten u zien hoe we werken en gaan samen op zoek naar het productportfolio dat past bij uw wensen. Vervolgens vragen we u vriendelijk om uw logo te delen, indien beschikbaar, om ons te helpen bij het opstellen van het eerste ontwerp.


Stap 2 - Voorstel


In dit stadium ontvangt u een eerste ontwerp van uw eigen huidverzorgingsproducten. Je krijgt de vrijheid om elk essentieel onderdeel mee te ontwerpen. Heel belangrijk hierbij is de keuze van het label en verpakkingstype.


Stap 3 - Bestellen


Geweldig! Na uw goedkeuring en ontvangst van uw bankbetaling zorgen wij ervoor dat het product binnen 6-8 weken gereed is voor verzending en geregistreerd voor verkoop op de Europese markt.

Kan ik de producten uitproberen?


Ja, zowel onze huidverzorgingsproducten als tatoeage-/huidverzorgingsproducten kunnen worden getest voordat ze een Private Label krijgen. Onze "Experience" sample kit met al onze tattoo & piercing producten kan besteld worden via mail - telefoon - het contactformulier - of direct in de online shop (binnenkort beschikbaar).

Wat is de minimale bestel hoeveelheid voor Private Label?


We starten normaal gezien met Private Label voor onze Tattoo en Piercing producten vanaf 190 stuks.

De Private Label Skincare zijn reeds beschikbaar vanaf 100 stuks. 

Ben ik zelf aansprakelijk voor deze producten?


Neen, we gebruiken enkel je logo voor het vermarkten van deze producten. De verantwoordelijkheid van de kwaliteit van dit product ligt bij ons. Je zal merken dat CosX / IQ aftercare nog steeds op de label aanwezig zal zijn.