CosX

Europese kwaliteit ontwikkeld samen met top tattoo artiesten


100% vegan


Jouw Logo - Private Label


Een breed productgamma voor gebruik tijdens en na het tatoeëren. Je eigen merk ook mogelijk vanaf een kleine hoeveelheid.

Add Your Logo Here
fat-cat-2
blacoon-2
Grucz-Art-Tattoo-1
Tattoo-Ole-Nyhavn
IMG-20230131-WA0015

Premium Cartridge Naalden


Onze Tattoo cartridges zijn van ongeziene kwaliteit.

Deze lange naalden bieden zowel een enorme flexibiliteit  als sterkte aan voor uitstekende precisie en een top resultaat.


Round Liner - Long Taper
0.30 mm - 0.35 mm


Round Shader - Long Taper
0.30 mm - 0.35 mm

Curved Magnum - Long Taper
0.30 mm - 0.35 mm

Ontdek ons gamma aan tattoo en piercing aftercare : Ingrediëntenlijst


Tattoo Butter & Reinigingsschuim

IQ-Butter-3
IQ-Foam-bg-

Deze Tattoo Butter is verpakt in een uiterst handige tube. Hierdoor kan je zeer hygienisch te werk gaan tijdens het plaatsen van de tattoo. De natuurlijke bestanddelen stimuleren het genezingsproces, minimaliseren roodheid, zwellingen en bloedingen.


Bovendien is deze butter 100% natuurlijk en vegan, dit ter vervanging van op petroleum gebaseerde producten. Beschikbaar in 250 ml.

De Reinigingsschuim dient als antibacteriële behandeling voor zowel tijdens het tatoeëren als nadien door uw klant. Het is ook een perfecte kandidaat voor Private Label. 


Gebruik de schuim voordat de tattoo eventueel bedekt wordt om ontstekingen te vermijden. Het bevat Kigelia Africana, een natuurlijk extract dat de herstelling van de huid bevordert. Beschikbaar in 50 ml en 150 ml.

Tattoo Aftercare en SOS Verzorgingsgel

IQ-ality-1-500x500
20221227_150643_0000

Deze Aftercare Crème is een hydraterende, voedende, en verzachtende zalf en dient als de perfecte nazorg. We bieden de mogelijkheid om verder te bouwen op je eigen sterk merk als tattoo artiest en/of studio via Private Label.


Op basis van Vitamine B5 en Kigelia Africana fruit extract, beide gekend omwille van de unieke huidherstellende eigenschappen. Deze zalf verzacht jeuk en irritatie. Beschikbaar in 20 ml - 50 ml (Private Label) - 100 ml. 

Deze SOS verzorgingsgel is een wondermiddel bij vertoon van lichte ontstekingen na het plaatsen van een tattoo. Beschikbaar in 20 ml. 

Piercing Aftercare

Deze IQ piercing aftercare is het gepaste verzorgingsproduct na het plaatsen van een nieuwe piercing. Het reinigt en ontsmet de wonde en is dus ook geschikt bij langdurige ontstekingen van een piercing. Het verkort de hersteltijd en werkt als antibacterieel spoelmiddel. 


Deze All-in one Piercing Aftercare spray bevat geen alcohol.

Verstuif op de wonde en laat drogen. Herhaal dit minstens 2 tot 3 maal per dag voor een snelle genezing van de piercing. 


De tubes zijn beschikbaar in 50 ml en is ook een perfecte kandidaat voor Private Label.


Private Label Cases


THE FAT CAT TATTOO is open sinds 2018 en heeft al meerdere prijzen gewonnen in Zweden en Denemarken. Ze startte met de IQ producten in 2019 en zijn enorm tevreden met het resultaat bij hun klanten. Twee jaar later hebben ze hun eigen label met een prachtig ontwerp.

Dit is een vrij uniek ontwerp voor tattoo aftercare producten in samenwerking met  Lebenslaenglich - Blacoon Tattoo studio, gevestigd in Essen, Duitsland. Hun merchandising is nu aangevuld met de nodige naverzorgingsproducten op basis van hun eigen merk sinds 2022. 

?

Tattoo Studio 96 is een Deense tattoo shop in het hartje van Aarhus, opgericht in 2018. Ze werken samen met de meest getalenteerde tattoo artiesten vanuit Europa. In 2020 werkten ze samen met IQ om een eigen label te lanceren. 

Volgt jouw tattoo studio?


Neem snel contact op!

Ingrediënten

Kigelia Africana is een fruit extract boordevol antioxidanten en ontstekingsremmende bestanddelen.


Vitamine E of Tocopherol bevordert de celvernieuwing, vermindert de kans op ontstekingen en huidschade door UV blootstelling.


Pro-vitamine B5 of Panthenol heeft een ontstekingsremmende, herstellende en genezende werking.

Private Label op Maat in België

Onze Producten - Jouw Logo & Ontwerp

Over CosX

Boost Je Imago

BEKIJK DETAILS

Stap per Stap 

Jouw Ontwerp

 BEKIJK DETAILS

Online Shop

Bestel nu

BEKIJK DETAILS

Partners

One Stop Shop voor Branding

unsplash